Tuinontwerp

Naast het aanleggen van uw tuin verzorgd Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra ook uw tuinontwerp. Wij willen samen met u al uw wensen en ideeën bespreken om zo tot een mooi eindresultaat te komen wat volledig gebaseerd is op uw eigen ingevingen.

Voordat wij beginnen met uw tuinontwerp of voordat wij met u in overleg treden is het voor u wel zo makkelijk om een lijstje te maken met uw wensen en ideeën. Mensen hechten verschillende waarden aan een tuin en zo kunnen tuinontwerpen erg verschillen.

  • Wilt u bijvoorbeeld zon of schaduw? Waar is dan het noorden en het zuiden, dit is handig om te weten in verband met de stand van de zon gedurende de dag.
  • Daarnaast is het belangrijk om te weten of u op zoek bent naar rust of juist wel kunt genieten van drukte.
  • Wilt u graag een speelplekje voor de kinderen of een vlonder aan het water?
  • Ook uw budget is niet onbelangrijk. Voordat wij beginnen met ontwerpen is het makkelijk om te weten hoeveel geld wij kunnen uitgeven aan grondstoffen en materialen.

Wat voor ons, en uiteindelijk ook voor u, ook belangrijk is is dat u van tevoren goed bedenkt waar de lichtpunten en bijvoorbeeld elektra voor uw vijver moeten komen. Dit scheelt extra werk als dit van tevoren goed duidelijk is.

Hoe meer wensen en ideeën u heeft, hoe meer wij aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Naar aanleiding van uw wensen vormt zich een schets, deze al uiteindelijk verder ontwikkeld worden tot een prachtige ontwerp.

DSC_0633