Tuinonderhoud

Om uw tuin mooi en in vorm te houden vraagt een tuin om periodieke verzorging. Ook hiervoor bent u hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra aan het juiste adres. Erg belangrijk in tuinonderhoud is dat het oorspronkelijke tuinontwerp in stand wordt gehouden op een juiste én mooie manier.

Om uw tuin er weer netjes uit te laten zien verrichten wij voor u onder andere de volgende werkzaamheden:

  • Onderhoud van gazon, bestrating en uw terras
  • Bemesten van planten
  • De tuin vrijhouden van onkruid
  • Knippen van uw hagen
  • Snoeien van beplanting en bomen

Tuinen ontwikkelen zich pas goed bij professioneel tuinonderhoud. Er wordt op tal van zaken gelet, houdt het gazon zijn juiste structuur, ontwikkelen de planten zich goed en hebben ze voldoende meststoffen. Bij professioneel tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra garanderen wij u jarenlang tuinplezier.

U kan contact met ons opnemen en een afspraak maken voor uw tuinonderhoud voor bijvoorbeeld een voorjaarsbeurt, winterbeurt of najaarsbeurt. Ook kunnen wij een contract aangaan waarin wij periodiek bij u langskomen om uw tuin bij te houden.

Groot tuinonderhoud

Voor de grotere werkzaamheden zoals een boom laten kappen staat Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra ook altijd voor u klaar. De kosten voor het laten van kappen van een boom hangt af van een aantal factoren. Zo is een grote en oude boom vanzelfsprekend duurder dan een jonge kleine boom, deze is eenvoudiger te kappen. Daarnaast is ook de standplaats van de boom van belang. Een boom die je zonder gevaar kunt laten vallen is minder duur dan een boom die op een moeilijke plaats staat waar hij niet zomaar gekapt kan worden.

Naast het laten van kappen van bomen zijn ook bijvoorbeeld in elkaar groeiende beplanting, dichtslibbende vijvers, verzakte bestratingen en schuttingen en weelderige mosgroei vormen van groter onderhoud aan uw tuin. Wij plegen graag voor u deze vormen van groot onderhoud waarna u het zelf weer over kunt nemen, of uw periodieke onderhoud verder door ons laat overnemen.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over tuinonderhoud? Wij staan altijd klaar voor u en wachten tot u contact met ons opneemt!

DSC_0608