Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf den Uijl Tuin en Infra verzorgd ook voor u de tuinaanleg. Een mooie tuin begint met een goed plan, wij leggen uw tuin aan gebaseerd op uw eigen persoonlijke wensen en ideeën.

Mensen lopen langs uw mooie en goed onderhouden woning maar zien automatisch ook uw slecht bijgehouden tuin, dit wilt u natuurlijk voorkomen. Een slecht onderhouden tuin doet afbreuk aan de hele woning. Is uw tuin toe aan een complete metamorfose? Wacht dan niet langer en neem contact op met Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra. Bij het realiseren van uw nieuwe tuin of bij de renovatie van een bestaande tuin kunt u bij ons altijd rekenen op vakmanschap en kwaliteit.

Werkzaamheden tuinaanleg

Tuinaanleg begint uiteraard met een ontwerp. Wij kunnen samen met u een tuinontwerp maken of u kiest voor een andere ontwerper. Het gaat erom dat uw wensen voorop staan. Dit hangt vaak samen met smaak en stijl, welke sfeer u mooi vindt en of u een onderhoudsvriendelijke tuin wilt of juist niet. Als u tevreden bent over het ontwerp begint de nieuwe tuinaanleg.

In bijna alle gevallen begint de tuinaanleg met het ‘leeghalen’ van uw bestaande tuin, dit kunt u zelf of dit kunnen wij voor u doen. Hierna gaan wij uw tuin inmeten om bijvoorbeeld de locatie van een vijver of terras te bepalen. Het aanleggen van uw nieuwe tuin begint pas echt bij het leggen van de bestrating en het plaatsen van hekwerk. Ook het aanleggen van de vijver dient uiteraard als eerste te gebeuren. Dit is de zogeheten ‘basis’ van uw tuin. Om uw tuin volledig af te maken planten wij verschillende bomen, struiken, bloemen of leggen wij gras.

Kosten tuinaanleg

De kosten van een nieuwe tuinaanleg kunnen enorm verschillen en hangt sterk af van uw eigen keuzes. Heeft u zelf een ontwerp of moeten wij deze maken? Wilt u een vijver met bijvoorbeeld een vlonder? Welke grondsoort of materiaal wilt u dat wij gebruiken? En natuurlijk hoe groot is de tuin? Al deze factoren spelen een grote rol bij het bepalen van de kosten van tuinaanleg.

Wij hopen u via deze weg enigszins geïnformeerd te hebben over tuinaanleg. Uiteraard kunt u voor vragen en meer informatie contact met ons opnemen!

werk-2