Hovenier

Wilt u het liefst zo snel mogelijk lekker kunnen genieten van uw nieuwe droomtuin, zonder zelf de handen uit de mouwen te steken? Bij Den Uijl Tuin & Infra bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij verzorgen zowel het ontwerp van uw nieuwe tuin als de aanleg en het onderhoud daarvan. Samen met u willen wij al uw wensen en ideeën bespreken om zo tot een mooi eindresultaat te komen.

Tuinontwerp

Omdat iedereen verschillende waarden aan een tuin hecht, kunnen tuinontwerpen erg verschillen. Wilt u bijvoorbeeld zon of schaduw? Rust of drukte? Waar moeten de lichtpunten komen? De keuze is aan u! Ook het budget is niet onbelangrijk: voor wij beginnen met ontwerpen is het makkelijk om te weten hoeveel wij kunnen uitgeven aan grondstoffen en de benodigde materialen. Naar aanleiding van uw wensen vormt zich een schets, die  uiteindelijk verder ontwikkeld zal worden naar een prachtig ontwerp!

Tuinaanleg

Bent u helemaal tevreden met uw tuinontwerp? Dan kan de tuinaanleg beginnen. Maar hoe gaat dit eigenlijk in zijn werk? Eerst gaan wij uw tuin inmeten om de exacte locatie van uw eventuele terras, vijver, paden et cetera te bepalen. Nadat alle oude bestrating en planten eruit zijn gehaald, gaan wij de ondergrond voorbereiden, brengen we geel zand aan voor de bestrating en vruchtbare grond voor de beplanting. Daarna is het tijd voor de bestrating, de omheining en eventuele andere bijzonderheden. Hierna is het tijd om uw tuin aan te kleden met bomen, planten, bloemen en gras. Na het opruimen kunt u lekker genieten van uw nieuwe droomtuin!

Tuinonderhoud

Om uw tuin mooi en in vorm te houden, is het belangrijk dat de tuin onderhouden wordt. Erg belangrijk is dat het oorspronkelijke tuinontwerp in stand wordt gehouden op de juiste manier. Wij onderhouden onder andere uw gazon, bestrating en terras, wij bemesten uw planten, verwijderen onkruid, knippen uw hagen en snoeien bomen en planten. Bij professioneel tuinonderhoud door Den Uijl Tuin en Infra garanderen wij u jarenlang tuinplezier. Ook kunnen wij een contract aangaan waarin wij periodiek bij u langskomen om uw tuin bij te houden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via ons e-mailadres info@denuijltuineninfra.nl of bellen naar 0182-367750.

tuinontwerp 1
DSC_0589