Houtwerk

Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra is een allround hoveniersbedrijf en is gespecialiseerd in al uw houtwerk voor in uw tuin. Als het over houtwerkzaamheden gaat kunt o.a. aan de volgende houtwerken denken:

Schuttingen

U bent gesteld op uw privacy en wilt van het zonnetje genieten zonder dat uw buren met u meekijken? Dan is een mooie houten schutting de oplossing voor u. Schuttingen zijn er in alle vormen en maten en in verschillende kwaliteit. U kan kiezen voor een goede kwaliteit maar dit zal in alle gevallen duurder uitvallen dan een houtsoort met een mindere kwaliteit. Met een houtwerk schutting is er voor iedere tuin een oplossing.

Vlonders

Hout werk vlonders voegen een typische natuurlijke sfeer toe aan uw tuin. Indien u aan het water woont kunt u uw tuin (bijvoorbeeld) in combinatie met een beschoeiing ook erg mooi verlengen, hiermee creëert u een mooi terras aan het water. Net als schuttingen kunnen vlonders van verschillende soorten hout gemaakt worden, de meeste voorkomende hout soort hiervoor is hardhout.

Pergola’s

Wat is een pergola? Zullen sommige van jullie denken. Een pergola is een constructie van latten op hoge palen in uw tuin. De hoge palen bieden goede houvast voor klimplanten. Het is bij een pergola ook mogelijk om de zon te weren. Voor een compleet overzicht van pergola’s verwijzen wij u graag door naar de webshop van www.buitenseizoen.nl

Overkappingen

Het aantal overkappingen is in de afgelopen jaren stevig toegenomen. Dit is niet gek want een overkapping van Hoveniersbedrijf Den Uijl Tuin en Infra is als het ware een buitenkamer. Je hoeft niet te letten op het weer en hoeft niet telkens alles weer terug naar binnen te ruimen. Wij kunnen overkappingen realiseren in alle soorten en maten. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek uit wat alle mogelijkheden zijn.

Naast schuttingen, vlonders, pergola’s en overkappingen kunt u ook bij ons terecht voor nog meer houtwerk. Hierbij kunt u denken aan damwanden, tuinhuizen, bruggen en terrassen. Staat hier niet tussen wat u in gedachten had? Wij kunnen vrijwel al het houtwerk gebaseerd op uw persoonlijke eisen realiseren. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen zodat wij u alle mogelijkheden kunnen laten zien.

houtwerk overkapping
houtwerk pegola